Kipuja ja mantsikoita

Minulla ne vaan kivut jatkuvat, nyt onneksi hieman hellittänyt hartioilta, mutta kättä "repii" vieläkin ja välillä etenkin aamuisin tosi kovaa, siinä meinaa aina välillä vallan huuto päästä.

Isännälläkin on jalka kramppaillu/vetää suonta/hermokipuillut muutaman päivän, voi meitä rampoja.

Toissapäivänä käytiin jälleen moikkaamassa appivanhempia ja samalla käytiin metsästämässä mansikoita ja löytyihän niitä. Ja aivan tosi hyviä olivatkin, laitettiin osa pakkaseen, mutta suurin osa syötiin ja pitihän se perinteinen kesän mansikka kakkukin tehdä, tosin nyt tehtiin ihan valmiista torttupohjasta, eihän se ihan niiiiiiin hyvä ollut, mutta kyllä se maistui :)

 



Kesän saat ovat olleet kyllä niiiiin vaihtelevat, aamulla saattaa paistaa aurinko, mutta jo iltapäivällä saattaa tulla vettä oikein kunnolla ja nyt on muutamana päivänä ollut ukkostakin, mutta onneksi ei ihan tänne meille asti ole vielä ukkospuuskat yltäneet.


Kesällä olenkin nyt ottanut tavaksi kerätä pihalta kukkia kotiin maljakkoon, sitä mukaan kun entinen kimppu kuihtuu niin käyn tekemässä uuden. Ei sitä talvella raaski käydä ostamassa kukkia, niin pitää näin kesällä sitten sitäkin ahkerammin käyttää hyväksi luonnon kukkaloistot :)


 Elämässä pitää olla pinkkiä eikö vain!? vanha kone alkoi olemaan liian hidas ja tuli "päkätys" saada uusi kone ja ihastuin tähän pinkkiin! On ihan peruskone, ja mukava sitä on käyttääkin. Tällä on hyvä nyt mm. päivitellä blogia !


 Se lomakin loppuu isännällä, viimisiä päivä viedään ja paluu arkeen on sitten molemmilla jälleen edessä, sillä minunkin sairasloma on nyt lopuillaan. Lääkärille tosin olen menossa, mutta josko sitä jo pikkuhiljaa pääsisi töihinkin edes jossain määrin ja jospa se lääkäri vihdoin laittaisi myös lähetteen tuonne sairaalaan kuviin, jotta saisi tarkempaa tietoa miten pahasti asiat niskassa oikein on.
Itsellänikin on työrintamalla tulossa vähän uusia tuulia, mutta niistä sitten enemmän kun kaikki on varmaa, työpaikka ei vaihdu mutta jotain uutta ja kivaa olisi tiedossa :)

Olen myös sitkeästi yrittänyt tehdä käsitöitäkin, niistäkin sitten kuvia myöhemmin kunhan valmistuuvat, sitä ei vaan osaa olla vain tekemättä mitään ja johan se tuo käsikin surkastuisi jos ei mitään tekisi, pitää vain pitää välillä taukoja ja sit jaksaa taas.


Kommentit