Aurinkoa, hilloa ja rahkakakkua

Päivät menee aivan kuin itsestään eteenpäin, aurinko on hellinyt nyt jo monta viikkoa ja aivan ihanaa on välillä istahtaa aurinkoon ja vain olla ja kuunnella maaseudun elämää :)


Pitkästä aikaa on myös mukava kutoa ja harjoittelin "valepalmikon" tekoa ja tein itselleni villaiset ranteen lämmittimet talven varalle. Auton kyytiinkin jo uskaltauduin, käytiin "isolla kirkolla" asioilla, olipas se mukavaa päästä ihmisten ilmoillekin.



Karviaisetkin kypsyivät, joten pitihän ne kerätä talteen :) hilloa siitä sitten tuli!





Tuli tekaistua tässä eräs päivä elämäni ensimmäinen rahkakakkukin, ihanhan tuosta tuli syötävää, käytin valkosuklaa-lime rahkaa ja vanilja rahkaa, seuraavaksi vuorossa kokeiluun uunissa paistettava juustokakku :) jottain pittää keksiä tekemistä!


Niska/hartia aina välillä ilmoittaa olostaan, välillä pittää levätä, mutta ahkerasti on tehty joka päivä fysioterapian antamia ohjeita. Nyt kävinkin täällä meidän kylällä fysioterapeutin luona kontrollissa, tsekattiin että on tullut tehtyä liikkeet oikein ja sain lisää lähinnä hartioiden liikkuvuuteen ja jännityksien poistoon tähtääviä liikkeitä. Pientä kipristelyä välillä tuntuu, pitää seurata tilannetta ja ottaa sitten sairaalaan yhteyksiä jos ei ala tokenemaan. Mutta kiva kun pystyy jo tekemään normi kotihommia :)

Kommentit