Kuntoutusta

Niin se vain aika rientää, reilu viikko jo mennyt leikkauksesta. Haava paranee tosi hyvin, ei mitään ongelmia ole sen kanssa ollut! Hienoa ! Hartiat ovat vain aaaaiiivaaan jumissa, välillä oikein koskee lihaksiin, tunnollisesti olen tehnyt päivittäin fysioterapeutin antamia harjoituksia ja käynyt kävelylenkillä. Viime viikolla olikin oikein ihanat hellesäät, oikein nautti ulkoilusta, tällä viikolla vaikka aurinko onkin paistanut, on tuuli ollut hieman viileä. Mutta kiva kun on saanut nauttia loppukesän hienoista ilmoista :)



Hieman vain meinaa tämä pelkkä oleilu olla tylsää, välillä on tullut tehtyä kouluhommia, taloushallinnon ammattitutkinto pitäisi vielä tänä vuonna saada suoritettua!


Herukatkin olivat kypsyneet, niitä yhtenä päivänä keräilin, punaista ja mustaa saatiin sen verran että keitin ne mehuksi, litra siitä tuli, oikein makoisaa (kun laittaa vähän sokeria...) ja terveellistä :)


Syksyn kuntoilujakin tässä jo suunnitellut, kylällä olisi mahdollista käydä aamutuimaan perjantaisin kuntosalilla, maksaisi kokonaiset 1€ per kerta, pitänee se ottaa nyt ihan ohjelmistoon, kuitenkin kun tulee herättyä aamulla aikaisin. Muina päivinä sitten vielä reipasta kävelyä ja yhtenä iltana Viron kielen alkeita, pilateskin kävi mielessä, mutta sitä vielä hieman mietin :)
Joten kaiken kaikkiaan taas näkyy valoa tunnelin päässä, pitää vain nyt kuntouttaa niska ja hartiat kuntoon, jotta jaksaa ja pystyy tekemään töitä ja kuntouttaa itseään muutoinkin!




Kommentit