Laatuaikaa anopin kanssa

Kahden viikon autolla ajo kielto on nyt ohi ja niinpä sitten heti suuntasin auton nokan kohti anoppilaa. Niskaan laitoin vielä varuiksi tyynyä tukemaan, mutta niin vain sitä sitten ajeltiin pitkästä aikaa!
Käytiin anopin kanssa kauppareissulla ja innostuttiin sitten lähtemään kulttuurikierrokselle, käytiin Lottamuseossa Lottakanttiinissa kaffella ja käväisin tutustumassa myös Halosenniemeen. Upeita paikkoja molemmat, päivästä tulikin vain ihan älyttömän lämmin, oli oikein polttavaa auringon lämpö kun käveltiin kulttuurikohteissa.
Kulttuurikierroksen jälkeen olikin mukava mennä saunaan rentoutumaan ja saunan jälkeen vielä hoidettiin anopin jalat kuntoon, niin on taas mukavampi tassutella eteenpäin.
Tokihan sitä appiukonkin kanssa aikaa vieteltiin, oli mukava kuunnella tapahtumia menneiltä ajoilta.
Mukava rauhaisa päivä yhdessä "vanhusten" kanssa, kyllä se omaakin mieltä piristi !
Kotimatkalla sitten moottoritiellä olikin aikamoinen ruuhka, liekö kaikki helsinkiläiset lähteneet yhtä aikaa mökkireissuilleen, siellä sitä viittäkymppiä välillä mentiin. Vaan pääseehän sitä kotiin vähemmälläkin vauhdilla :)
Illalla kyllä alkoi niskassa tuntumaan, että on tullut koko päivä oltua jalkeilla ja olikin mukava köllähtää soffalle vähän rentouttamaan kroppaa. Mutta kylläpä olikin hauska päivä !!!

Alla muutama kännykkäkameralla räpsitty kuva kulttuurikierrokseltamme :)









Kommentit