Hyvää uutta vuotta 2016!




Niin se vain joulu tuli ja meni ja vuosikin jo vaihtui. Vuosi 2015 oli taas ylämäkeä ja alamäkeä, tapahtumia ja tunteita. Olkoon tämä vuosi.... sellainen kuin se on! Kukapa sitä etukäteen tietää millainen vuosi on tulossa, toiveissa tietenkin aina että uusi vuosi olisi edellistään parempi, mutta elämä tuo tullessaan sitä mitä se tuo ja kaikki on otettava vastaan ja kaikesta on aina selvitty. Välillä on osattava ottaa rennosti, kuten meidän Alvar tekee suurimman osan päivästä. Pitäisi enemmän ottaa mallia kissojen elämästä, välillä puuhaillaan tarmokkaasti mutta sitten kun levätään niin levätään kunnolla :)


Vuoden eka päivän sää on mukavan pirteä, pikku pakkasta ja tuulee ja välillä vähän satelee lunta. Hyvä että tuli pakkaset ja kuivat kelit. Kyllä tuota vesisadetta ja märkää olikin jo riittämiin. Ennusteet lupailee peräti -17 ensi viikolle, harmi vain kun ei ole lunta, toivotaan ettei putket mene jäähän, mutta toisaalta eipähän  tarvitse tehdä lumitöitä :)


Tämä vuosi tuo tullessaan jälleen kerran pientä elämäntaparemonttia tullessaan, pakkohan tässä on alkaa pitämään kropastaan huolta, ei sitä muuten pääse nauttimaan tulevista eläkepäivistään. Alotetaan taas tipattomalla, lihattomalla ja sokerittomalla tammikuulla ja eihän sitä tiedä mikäli jatkuu koko vuoden. Mitenkään hampaat irvessä ei mennä, vähennetään vain vähän kaikkia "paheita" ja lisätään mahdollisuuksien mukaan liikuntaa ja alkuun nautitaan hieman RaMaVittiäkin :) toiveissa kunnon kohotusta niin että kesällä pääsisi ratsastamaankin kun menen muutamaksi viikoksi Viroon todistamaan pikku varsan syntymää ja jos siinä samalla pääsisi vaikka maastoilemaan ja ehkä vähän reenaamaankin :)


Töissä alkaakin kunnon kevät rutistus, kun olisi jälleen tilinpäätöksien aika. Ei tarvitse miettiä mitä tekee seuraavat 4 kk, jokaiselle viikolla 2-4 tilinpäätöstä ja siihen lisäksi kaikki muut työt, huh heijaa, jo senkin takia pitää itsestä pitää huolta, jotta jaksaa. Nyt urakka tuntuu taas suurelta, mutta ei mene kun tovi kun ollaan jo keväässä ja viimeinen tasekirja lähtee maailmalle.








Kommentit