Kevät tulee....ei tule....tuleee...mutta pitkäperjantai tuli

Aikaa on taas hetki vierähtänyt viime päivityksestä. Mitään ihmeellistä nyt ei ole tapahtunut, luonto näyttelee taas jännittävää kevät näytelmää, välillä ihanan aurinkoista ja lämmintä ja lumet on jo melkein sulaneet ja välillä taas tulee kunnon pakkaset ja lumisateita ja maa on taas valkea (kuten tänään pitkäperjantaina, tosin pakkasta ei ole mutta lunta satelee...) Mutta ihania aurinkoisia päivä on kyllä ollut nyt monta, ja niistä pitää nauttia !!





aamuisin on käynyt oravat ruokailemassa, hauskoja veikkoja :)



Alvar kissakin kasvaa ja komistuu, välillä on villi teini ja välillä taas leppoisa tuumailija, vielä malttaa välillä syliinkin tulla. Kovin tykkää katsella lintuja ja käytiin me tässä eräänä lämpimänä päivänä ulkonakin testailemassa uusia valjaita. Voi kun siellä olikin jännää ja mukavaa, ei me kauaa oltu ettei vallan tule vilu ja kipeäksi, mutta sen verran oltiin auringossa että päästiin haistelemaan ulkoilmaa ja tutkimaan maailmaa.

Allun kanssa tutkittiin kesän kukkaisa, mitähän ruusuja laiteltas....

meilläkö kissa keittiön pöydällä...ei kai...

ja välillä otetaan torkut soffalla....

"siellä ne linnut olisi... "

ulkona oli jännää...

Appivanhemmista on ollut nyt viime aikoina huoli, molemmat ovat nyt sairaala (anoppi)/terveyskeskushoidossa (appiukko), onneksi molemmilla on tällä hetkellä kaikki hyvin, huomenna käydäänkin moikkaamassa molempia.


Itseltä poistettiin iso luomi selästä tällä viikolla, luotto lääkärini tiesi piikkikammoni ja suit sait laitteli puudutusaineet ja leikkasi luomen pois. Neljä tikkiä siihen piti laittaa ja ai että kuinka ne nyt kutiaa ja kiristää, ensi viikolla vasta loppuviikosta saa tikit pois. Sitten katsellaankin jo seuraavaa luomea, pari pitäisi ainakin poistaa. Vähän myös jännittää patologin tulos, sen tiedän vasta parin viikon päästä.


Toukokuussa olisikin matka Roomaan, työnantajan piikkiin! Aivan mahtavaa, meillä on tilinpäätöskarkelot tänä vuonna hieman "paremmissa piireissä", odotan jo innolla. Ja sieltä kun tullaan niin parin viikon päästä pääsenkin ekalle selkäkuntoutusjaksolle viikoksi Vierumäelle. Ja siitä jatkankin sitten kolmen viikon kesälomalla ja Virossakin on tuolloin h-hetket käsillä kun on Ellan synnyttämisen aika :) voi että mikä toukokuu ja kesän alku onkaan tulossa. Huhtikuu pitääkin nyt hieman vetää henkeä että jaksaa sitten toukokuussa!


Isäntäkin on herännyt talviunestaan selvästi, on alkanut taas autoremontit ja rakentelu = pokottelu kiinnostamaan, ei paljoa miestä näy kun kotiin tulee, suuntana on heti lato :) Mutta mikäs siinä, pitää miehellä harrastuksia olla!



 Vaan nyt rauhoitutaan hetkeksi, 4 päivää vapaata !


Rauhallista pääsiäistä kaikille lukijoille !





Kommentit