loma jatkuu ja 1.- 8.6. Virossa

Pitihän se sitten lähteä uutta varsaa katsomaan Viroon Pivarootsiin! Kamat autoon ja menoksi. Helsingin länsisatamassa sitten työmaa aiheutti pientä pään vaivaa ja hetken päästä huomasinkin olevani jossain rekka varikolla :) sieltä kuitenkin selvitin tieni tsekkaukseen ja ramppikuumeen vallitessa laivan ramppikin tuli sitten selvitettyä. Laivamatka meni leppoisasti kirjaa lukien.

Tallinnassa olikin vuorossa ensimmäistä kertaa yksin ajelua, mutta onneksi puhelimen toisessa päässä oli Ellu joka opasti, ja satamasta on kyllä helppo ajella eteenpäin, hieman taas ajokulttuuriin totuttelu vei aikansa, mutta hienosti selvisin ensimmäiseen kohtaamispaikkaan Laagrin Rimiin :)


Kaupasta ruokaa mukaan ja loppumatka menikin turvallisesti Ellun perässä ajellen. Pivarootsissa odottelikin hevoset ja uusi tulokas varsani Adelane eli tuttavallisemmin Elsa. Elsasta lisää kuvia ja tietoja hänen omassa blogissaan. Pitihän se sitten Elsan maljakin juoda :)

Viikko vierähti nopeasti hevosten kanssa touhuillessa. Yhtenä päivänä käytiin päiväreissulla Pärnussa, kierreltiin ja käytiin kauppakeskuksesssa ja heppatarvikekaupassa...tietenkin. Sitten syömään herkullista pitsaa pitsaravintola Steffaniin.
Pieni haaverikin matkalla kävi, kun lauantaina Ella pääsi puraisemaan, yllätin hänet karsinan edessä ja toinen puolisti Elsaansa niin että rouhaisi hampaat kiinni oikeaan olkavarteeni, jossa tälläkin hetkellä vielä hampaan jäljet ja olkavarsi sini-puna-ruskea. Onneksi ei käynyt pahemmin ja mitään tulehdusta ei tullut.

Ja niin oli taas kotiinpaluun aika. Tiistai-iltana ajoin Ellun perässä Tallinnan läpi Piritan suuntaan Püünsiin, ja siitäkin selvisin vaikka väsyneenä ajaminen onkin hieman haastavaa :) Keskiviikkona sitten ajo laivaan ja kotiin.

Viikko oli jälleen mukava ja piristi, mutta oli mukava palata kotiinkin. Torstai päivä menikin sitten taas palautuessa reissusta. Vielä olisi viikko lomaa jäljellä ja sen meinasin vietellä ihan kotosalla laiskotellen ja päiväretkiä tehden lähikuntiin, jospa pääsisi anoppilassakin käymään piiiiitkästä aikaa. Josko sitten heinäkuussa isännän loman aikaan pyörähdetään savon maalla, ajatuksena oli lähteä sinne jo nyt minun lomani aikana, mutta isäntä olikin saanut oikein kunnon lentsun Viron matkan aikana joten suunnitelmiin tuli pieni muutos :) mutta siis tulossa ollaan savoonkin !!


Kommentit