Hevosten muuttoa ja syksy

Kävinkin sitten parina perättäisenä viikonloppuna Virossa, molemmat viikonloput olivat kovin hevospainoitteisia, sillä koko lauma muutti uuteen talliin. Lisää muutosta hevosten ja Elsan omissa blogeissa.
Ekalla Viron matkalla käytiin katsomassa Kadriorgin palatsin puistossa hienoa valoshowta, oli kesän lopettajaiset ja kaiken kruunasi presidentin linnan edessä upea ilotulitus. Kadriorgissa täytyykin käydä seuraavalla kerralla kun on valoisaa, palatsin puistot on kyllä upeat !!
Syksy yllätti jälleen kerran, sitä niin elää kesäfiiliksissä että sitten sitä vain yhtenä päivänä huomaa kuinka kaikki alkaa kellastumaan ja viljapellot ovat keltaisia ja ei aikaakaan kun jo maajussi on pellolla kyntämässä ja pian kääntämässä peltoa. Niin kävi tänäkin vuonna, jotenkin vasta tänä viikonloppuna huomasi että jestas kun puistakin on jo melkein kaikki lehdet pudonneet.
Ilmat ovat olleet kyllä hienot, aurinkoa on riittänyt, tosin muutama sadepäiväkin on ollut mutta niinhän se syksyllä pitääkin välillä sataa.
Päivät menee töiden merkeissä ja iltaisin kotihommissa ja viikonloppuisin yrittää sitten edes vähän ulkoilla ja tehdä muutakin.
Vesantilalla kaikki hyvin.



Kadriorgin palatsin valoloistoa !



ihanaa...karsinoiden siivousta....mun lempparihommaa.... 

hevosten muuttoauto

aurinkoa - syksy - maaseutu - kävelyllä

Allukin jo iso poika, mutta silti pitää vain päikkärit ottaa omassa pikku korissa

Kommentit