tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kevät tulee....

Jahas, se on jo maaliskuu. Kylläpäs tuota tovi vierähtikin viimeisestä päivityksestä. Tosin eipä tässä nyt Vesantilalla juurikaan mitään ole tapahtunut. Töissä ollaan käyty ja minä olen pari kertaa käynyt Virossa hevosia katsomassa. (Hevosista enemmän Kukkahattutädin ja Adelanen blogissa...)

Maaliskuun alusta muuttuikin työt jälleen toimistolle, lopetin etätyönteon. Ei se oikein sopinut minulle, sain kyllä työt tehtyä ja työpäivän pituuskin pysyi aisoissa, mutta on se kovin yksinäistä puurtamista. Kyllä sitä vaan kaipaa ympärilleen kollegoja joiden kanssa voi vaihtaa aina välillä ajatuksia joten niinpä sitten muutin kimpsuni ja kampsuni toimistolle, sain ihan kivan oman loossin. Ja onhan se kiva tehdä töitä uusissa tiloissa, vaikka eipä kotitoimistossakaan vikaa ollut. Nyt sitten saatiin kotiin oma työpiste jossa voidaan pitää omaa konetta ja tulostinta. Se kun tuo isäntä on sellainen pöytälaatikkokirjailija ja kirjoittelee myös harrastelehtiin, saapi nyt sitten ihan rauhassa kirjoitella, ei tarvitse keittiönpöydällä tehdä "töitään" :)

Flunssaa sairasteltiin molemmat alkuvuodesta ja mulle sitten iskikin kunnon lentsu kun ei meinannut millään talttua, ei onneksi kuumetta pitänyt, köhää ja nuhaa. Muutoinpas ollaan saatu olla terveenä.

Alla vielä vähän kuvia arjesta :)

Emäntä on opetellut syömään aamupuuroa marjojen kera

Allu kasvaa ja voi hyvin

Kevät aurinkoaaloitellin jälleen opintoja, tällä erää vuorossa lähiesimiehen ammattitutkinto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit kommentoimassa :)