Kesä ja loma

Onpas ollutkin pitkä aika sitten viimeisen päivityksen. Kevät tuli ja meni, toukokuu oli poikkeuksellisen lämmin ja ei tämä kesäkuukaan ole ollut hullumpi sään puolesta. Juhannus oli tuttuun tapaan tuulinen, kylmä ja sateinen.
Jäimme molemmat kesälomalle juhannuksesta. Lähinnä on tullut vain nukuttua, jotenkin töiden puolesta ollut rankka kevät ja yöunet jääneet vähiin. Onpa ollut mukava nukkua ja pötkötellä 8-9 tuntia viimeiset pari päivää!! Kyllä se keho tarvitsee unta ja lepoa.
Kevättä hieman masensi rakkaan Ella hevosen pois meno vihreimmille niityille, se oli kova paikka. Siitä lisää heppablogissani.
Toukokuun kohokohta oli Naisten10 ja niin vain kävelin sen yhdessä työkaverini kanssa, se oli suuri ponnistus ja oli hieno tunne tulla maaliin, voittajafiilis!!
Toukokuun lopulla vietimme jälleen äiteen kanssa laatuaikaa, kävimme katsomassa Elvistä ja yövyimme Helsingissä, äitee jäi vielä pariksi päiväksi kylään, kyl meil oli hauskaa etenkin kun räpsittiin puhelimella hienoja selhvieitä :)
Mitään sen kummempia loma suunnitelmia ei ole, savossa käyn ja Kuusamoon mennään isännän kanssa 7v hääpäivä reissulle :) Helsingissä varmasti tulee käytyä ja päiväretkillä pitkin poikin Suomea tai voi olla että hengaillaan vaan kotosalla.

"Mä tein sen !!"
Hieno konsertti jäähallilla !!

Saunan terassi sai uudet kalusteet

Ja tottakai jalakapallookin pittää katella
Kylän perinteinen juhannuskaari

Kommentit